نام و نام خانوادگی : مهندس شهرام صبوری راد
مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی
آخرین مدرک و رشته تحصیلی : کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی،دانشجوی دکترای تخصصی (PhD)
شرح وظایف مبسوط :
-
>بازدید و کنترل ادواری کارخانجات صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، سردخانه های نگهداری مواد غذایی در محدوده استان طی زمان بندی مشخص (جهت مراکز تولید حداقل هر دو ماه یکبار) جهت بررسی و اطمینان از شرایط خوب ساخت (GMP) ، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی.
-
>نمونه برداری از فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح تولید و عرضه (PMS) جهت کنترل و پایش و اقدام و پیگیری های لازم در خصوص ارسال به موقع به آزمایشگاه و نتایج نامنطبق واصله
-
شناسایی واحدهای تولیدی غیر مجاز و زیرزمینی و اعمال ضوابط و قوانین در مورد آنها.
-
>گزارش تخلفات واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مراکز عرضه آرایشی و بهداشتی به کمسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی مراجع قضایی و پیگیری های مربوطه تا حصول نتیجه.
-
>تکمیل چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs جهت واحدهای تولیدی و بسته بندی مواد غذایی و آشامیدنی بطور سالیانه و نظارت بر اجرای برنامه های مذکور و ایجاد بستری مناسب در آن ها جهت اخذ گواهی ISO ۲۲۰۰۰.
-
>رتبه بندی واحدهای تولیدی صنایع مختلف غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی.
-
>الزام پایش برچسب گذاری نشانگرهای رنگی جهت ۱۰۰% فراورده های غذایی و آشامیدنی مشمول
-
>کاهش سهم قاچاق و تقلب و ارائه کالا و خدمات تحت نظارت سازمان غذا و دارو با انجام بازرسی و برخورد با مراکز عرضه غیر مجاز
-
>بازدید از فروشگاه ها و مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در سطح استان جهت ارزیابی و بررسی محصولات مذکور و شناسایی و کنترل محصولات تقلبی و قاچاق حداقل هفته ای ۲ بار.
-
>ارسال دقیق و به موقع آمار عملکرد و شکایات ماهانه و سه ماهه به اداره کل و مراجع مربوطه.
-
>رسیدگی و پاسخ به درخواست و استعلامات از ادارات و ارگان های مختلف برون سازمانی، درون سازمانی، بررسی درخواست متقاضیان احداث واحدهای تولیدی و انجام امور متفرقه ای چون نمونه برداری از آب های معدنی و ....
-
>پایش و ارزیابی مستمر عملکرد واحدهای نظارتی در شبکه ها با برنامه و زمانبندی مشخص در طول سال.
-
>تداوم در اجرای طرح غنی سازی آرد در صنایع تولیدی آرد.
-
>مشارکت و همکاری در کمیته های مختلف آرد و نان، پیشگیری و ساماندهی قاچاق کالا و ارز، امنیت مواد غذایی
-
ثبت، رسیدگی و پاسخ به شکایات واصله از سایر دانشگاه های علوم پزشکی، ارگان های برون سازمانی، درون سازمانی و عموم مردم مطابق با دستورالعمل واصله از اداره کل در فرایند زمانی حداکثر ۷-۱۰ روز.
-
>مشارکت در پایش های ممیزی واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در خارج از کشور جهت بررسی و صدور GMP و صدور مجوز واردات جهت شرکت های وارد کننده مربوطه از وزارت بهداشت
-
پاسخ به سوالات عمومی مردم درباره مواد غذایی، فرآورده های آرایشی و بهداشتی
-
>راهنمایی جهت خرید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سالم
-
>پاسخگویی به سوالات کارآفرینان، صاحبان صنایع و مسئولین فنی
-
>دریافت و رسیدگی به شکایات عموم مردم در خصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
-
>فرهنگ سازی و افزایش آگاهی های عمومی در خصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی از طریق چاپ و توزیع بسته های آموزشی و از طریق رسانه های جمعی
شماره تماس: 33336532 –023