فایل ها
- (حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-اب-های-بسته-بندی-شده-(-اشامیدنی-و-معدنی
- راهنمای استعلام مسئولین فنی
- ثبت نام شرکت
- راهنمای ثبت نام کارخانه و کارتابل صاحب کارخانه
- آقت کش
- افزودنی مجاز
- نحوه صدور اصلاح و تمدید پروانه انبارهای نگهداری مواد غذایی آرایشی و بهداشتی
- اماکن دامی
- رنگ
- مجوز رنگ
- دستورالعمل واحدهای تولید و بسته بندی
- دستورالعمل بهره برداری
- قرارداد اصلاح و تمدید
- دستورالعمل اصلاح و تمدید پروانه
- الزام طبقه لیست
- دستورالعمل فراسودمند
- خوردنی و آشامیدنی
- غذای فراینده شده
- GS! دسته
- گروه GS!
- حداقل ضوابظ برحسب گذاری
- حلال
- حلیت
- لیست مواد غذایی
- مارگارین
- ممیزی
- نمک
- دستورالعمل نحوه تشخیص واحدهای مواد غذایی
- PRP
- روغن خام
- سبزی
- شناسه نان
- ترسیم نقشه
- تخم مرغ
- ضوابط آب
- ضوابط آرد و غلات
- ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس کارخانه
- اعلام ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
- چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی
- چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
- چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- حبوبات و غلاتF-D-011-3
- حداقل ضوابط بهره برداری کارخانجات صنایع بسته بندی آرایشی و بهداشتی
- دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس
- راهنمای ثبت درخواست پروانه منبع داخلی (تاسیس و بهره برداری) غذایی و آشامیدنی
- زیست توده اسپیرولینا و فراورده های رنگی آن
- ضابطه فنی و بهداشتی آب میوهF-D-054-4
- ضوابط فنی و بهداشتی غلاتی و آشامیدنی
- ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار
- ضابطه فنی وبهداشتی قند و شکر.docx
- ضوابط فنی و بهداشتی سیلو
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده ساندویچ های سرد و آماده
- علامت تجاری
- فراورده های کنجدی- بازنگری شده
- ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs)
- لبنی ژاپن
- مجوز استفاده
- مشاغل خانگی
- تافی و آبنبات
- ضوابط آماده و نیمه آماده
- ممنوعیت عرضه چای قله در سمنان
- توقیف و اقدام قانونی برای کانتینر های حامل مواد غذایی تاریخ گذشته و مرجوعی
- دستورالعمل غذا ( جدید )
- جدول ارزش تغذیه ای
- دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدو /تمدید و اصلاح پروانه های ساخت ( جدید )