1قثقثقثقثقثق
فایل ها
- قند و شکر
- انواع آدامس
- انواع_تافی_و_آبنبات
- انواع_روغن_های_خوراکی_خام_گیاهی
- انواع_روغن_های_گیاهی_خوراکی_و_مارگارین
- انواع سرکه
- انواع_شکلات_و_فرآورده_های_کاکائویی
- انواع_فراورده_های_سیب_زمینی_و_غلات
- انواع_فرآورده_های_آردی_به_غیر_از_محصولات_پاستا
- انواع_فرآورده_های_تخم_مرغ
- آب معدنی
- آرد_غلات_و_حبوبات
- بسته_بندی_مواد_فرآیند_شده
- پاستا
- تاسیس واحدکترینگ
- انبار نگهداری موادغذائی و آشامیدنی
- ادویه و چاشنی
- ثبت منبع
- تولید_کننده_و_مصرف_کننده_ظروف_پلیمری_به_منظور_بسته_بندی_روغن
- ثبت و رسیدگی به شکایات
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
- حداقل ضوابط فنی وبهداشتی برای تاسیس وبهره برداری واحدهای تولید وبسته بندی موادغذائی
- حلواارده
- خاک و رنگبر
- دستورالعمل اجرایی ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذائی وآشامیدنی
- دستورالعمل تولید قراردادی
- دمنوش
- ژلاتین_خوراکی
- ساندویچ_های_سرد_آماده_مصرف
- شرکت توزیع وپخش
- شیر_و_فرآورده_های_لبنی
- صادرات وظرفیت خالی صادرات
- ظروف_حمل_روغن
- ظروف_نچسب
- غذای_آماده_و_نیمه_آماده
- غنی_سازی_اختیاری_و_غذاهای_فرا_سودمند
- فرآورده یخی
- فرآورده_گوشتی
- فرآورده_های_شیری_پرو_بیوتیک
- فرآورده_های_کنسروی_و_نیمه_کنسروی
- فرآوری_پسته
- کنسرو_گوشتی_و_غیر_گوشتی
- گواهی بهداشت مدت دار
- مالت
- مجوزبهداشتی تغییرژنتیکی یافته
- مقوا_جهت_بسته_بندی_مواد_خوراکی
- میوه_فرآوری_شده_و_لواشک
- نمک طعام
- واحد_های_بسته_بندی_مواد_غذایی_فرآیند_شده
- حداقل_ضوابط_فنی_و_بهداشتی_نانواییها
- حداقل ضوابط فنی وبهداشتی برای تاسیس وبهره برداری واحدهای تولید وبسته بندی موادغذائی
- انواع_اسانس،_عرقیات_و_عصاره_های_گیاهی
- انواع_آبمیوه_نکتار_نوشابه_میوه_ای_بدون_گاز_شربت_و_کنسانتر
- راهنمای ثبت فراورده های آرایشی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
- ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار
- ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs)
- ضوابط فنی و بهداشتی سیلو
- ضابطه فنی وبهداشتی قند و شکر.docx
- ارتباط گروه و دسته با جداکننده